(grupuri separate pentru copii de 5-12 ani si de 13-17 ani)

Daniela Nane“I align myself with almost all researchers in assuming that anything we do is a composite of whatever genetic limitations were given to us by our parents and whatever kinds of environmental opportunities are available.”
(Howard Gardner)
Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un intreg an scolar.”
(Charles Elliot, Presedinte al Universitatii HARVARD)

Daniela Nane va invita in cele mai frumoase tabere si excursii si in 2017, care vor deveni amintiri de neuitat pentru copii:

Perioada: 2- 8 august 2017- ”La filmare”, Tabara de actorie, 2250 lei, Dunavat, Delta Dunarii

(pretul include transport, cazare,  3 mese/zi, gustari, fructe, apa, plimbare cu barca pe Dunare, concursuri la piscina, precum si participarea la realizarea filmului “Cearsaful”, in regia lui Gabriel Achim, dupa o povestire de Savatie Bastovoi (film cu copii- actiunea se petrece intr-o tabara de cercetasi)

Perioada: 13-19 august 2017- ”Micii artisti”, Arnota, 1450 lei

(pretul include transport, cazare, 3 mese/zi, gustari, apa, fructe, vizita la Pestera Polovragi, la Casa memoriala Anton Pann si in Parcul Zavoi, olarit la Horezu, pictura pe sticla, jocuri de dezvoltare personala, actorie- mic spectacol la sfarsitul taberei)

10 INTREBARI FRECVENTE DE LA PARINTI
1. Care este varsta minima de la care pot veni copiii in tabara? Dar cea maxima?
Varsta minima este de 5 ani, pentru ca daca sunt prea mici, nu tin pasul la cursuri si in drumetii. Lucram oricum pe grupuri de varsta (copii mici, copii mari si adolescenti), adaptand stilul de lucru in functie de varsta copiilor si de starea lor. Nu-i vom solicita din greu dupa o drumetie lunga, de ex., iar tot ceea ce invata este prin joc, distractiv si relaxat.
2. Cat de mare va fi grupul de copii?
In general grupurile sunt de 15-17 copii, cele mai mari au fost de 22 de copii.
3. Cati copii vor sta in camera?
Din experienta stiu ca le place mult sa stea cat mai multi in camera, asa incat le iau apartamente sau camere mari pe unde se poate. In orice caz fiecare copil are locul lui, nu dorm cate doi-trei intr-un pat, cum se mai intampla prin alte tabere. Fiecare camera/apartament are baie proprie.
4. Cu ce calatoriti?
Pana acum am mers cu microbuze noi, Mercedes sau Volkswagen, cu aer conditionat si loc suficient pentru bagaje, cu sofer experimentat si foarte atent (n-a avut nici un accident in ultimii 25 de ani) si vrem sa continuam la fel. De asemenea, intotdeauna voi avea si un autoturism cu mine, pentru urgente de orice fel.
5. Cati adulti va insotesc si cine sunt?
Particip personal la toate taberele si suntem un trainer la 4-5 copii, ca sa putem lucra bine cu fiecare dintre ei si sa-i avem tot timpul sub ochi in drumetii. Cand am avut cel mai mare numar de copii (22), am avut cu mine inca 4 adulti. Am ales cu atentie si am acum o echipa de oameni bine pregatiti in domeniul lor si care iubesc copiii. Sunt profesori, psihologi sau artisti, oameni inteligenti, cultivati, cu rabdare si umor.
6. Ce se mananca?
Ma straduiesc sa le compun meniuri diversificate, variate si cat mai gustoase. Se mananca la restaurantul hoteului/pensiunii, sanatos si in cantitate suficienta si nu sunt admise dulciurile intre mese, decat in mod exceptional, pentru ca li se gateste si desert: tot felul de placinte, prajituri, creme, budinci, inghetata de fructe si iaurt, clatite, gogosi, etc
7. Cati bani de buzunar sa le dam?
Pretul taberei acopera total cheltuielile de transport, cazare, masa, gustari intre mese (fructe) si apa. De asemenea, biletele de intrare la obiectivele turistice si sportive intra in pret, activitatile si toate materialele adiacente. Nu prea au nevoie de bani de buzunar, pentru ca rar ii las sa-si cumpere sucuri sau dulciuri, pentru ca apoi nu mai mananca la masa. O suma de 50-100 lei pentru vreun suvenir mi se pare mai mult decat suficient.
8. Ce trebuie sa contina bagajul?
Veti primi o lista de bagaj necesar cu doua saptamani inainte de plecare. In general va rog sa nu supraincarcati bagajele copiilor, dar sa le dati la ei tot ce scrie pe lista. In aprilie cativa copii n-au iesit in zapada, la munte, pentru ca parintii nu m-au crezut ca va ninge si i-au trimis in tenisi, fara jachete si manusi etc. O trusa medicala am eu la mine (si alopata si homeopata), dar daca exista vreun medicament anume pe care il administrati copilului, va rog sa mi-l dati mie la plecare, cu instructiunile/schema de administrare.
9. Cum platim?
Se poate plati numerar sau cu OP, trimit factura pe email. Se plateste la inscriere un avans de 15-20%, apoi restul pana in ziua plecarii.
10. Sunt reguli speciale?
As prefera sa nu aduca tablete sau PSP-uri, pentru ca le vom propune o multime de jocuri frumoase si nu vor avea nevoie de ele. Ii rog pe copii ca in timpul cursurilor/activitatilor sa inchida telefoanele sau sa le lase in bagaj, ca sa nu le piarda, insa parintii pot suna la mine sau la un alt trainer oricand doresc sa le vorbeasca, noi suntem tot timpul cu ei. Se intampla sa cer unele telefoane mobile inainte de culcare si sa le inapoiez dimineata (cele care au internet). S-a intamplat sa le iau tabletele si sa le inapoiez doar in ziua plecarii. Evident ca nu au voie sa consume alcool, tutun, energizante si nici sa vorbeasca urat intre ei.

Daca doriti si alte detalii, va rog sa-mi scrieti la info@danielanane.ro

Într-o atmosferă relaxată şi veselă, în cadrul Cursurilor de actorie, copiilor le sunt stimulate imaginaţia şi creativitatea şi:

• îşi folosesc din plin şi îşi dezvoltă simţul de observaţie, logica, memoria, concentrarea şi discernământul
• sunt asistaţi să descopere singuri moduri de rezolvare a diferitelor situaţii de viaţă
• învaţă să-şi exprime sentimentele clar şi firesc, cu respect pentru ceilalţi şi fără sentimente de vină
• prin jocuri specifice învaţă să-şi susţină punctele de vedere în faţa unora cu pareri contrare
• învaţă să se integreze într-un grup şi să lucreze în echipă, respectând şi susţinând individualitatea fiecăruia
• îşi dezvoltă expresivitatea şi dezinvoltura în relaţia cu ceilalţi si descoperă autori importanţi ai literaturii române şi universale

Cursul include: exerciţii de dezvoltare a atenţiei, a simţului de observaţie, jocuri de coordonare a mişcării, de concentrare, de memorizare şi dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginaţiei, tehnici de respiraţie şi de vorbire, improvizaţie, mişcare scenică, pantomimă, analiză gestuală, studiu pe baza textului.

In cadrul Atelierelor de Dezvoltare Personala ne vom indrepta atentia exclusiv pe:

• Intelegerea mai buna a propriilor emotii
• Gestionarea eficienta a propriilor emotii si cresterea semnificativa a calitatii vietii
• Mai buna intelegere a celor din jur si cresterea capacitatii de relationare armonioasa
• Intarirea increderii si a stimei de sine

In cadrul atelierelor de creativitate prin arta copiii vor gasi un mediu noncompetitiv si suportiv sustinut de indrumatori profesionisti, in care vor avea sansa de a-si explora activ creativitatea. In plus, vom descoperi impreuna:

• tehnici usor de invatat care aduc la lumina ideile prin diverse moduri de exprimare;
• accesarea potentialului creativ;
• introducere in arta vizuala, care pune baza cultivarii simtului estetic;
• un mediu diferentiat pe nivel de varsta, adaptabil oricarei forme de exprimare personala;
• o recunoastere a stilului personal care este binevenit, incurajat si celebrat.

• Drumetii si excursii in zona
• Ateliere si cursuri de dezvoltare personala, pictura si desen, arta dramatică&teatru, foto/video, Arts & Crafts.
• Jocuri de gandire, spontaneitate, strategie si imaginatie (in-door si out-door)
• Concursuri de pictură, concursuri de fotografie, concursuri de poezie, Karaoke
• Cinema in aer liber, cocktail party, pizza night, barbeque night, disco night, Talent Show

Pentru inscriere trimite-ne un e-mail la adresa danielanane@danielanane.ro, cuprinzand: numele si prenumele, varsta copilului, tabara dorita, alte informatii utile.