“Multumesc! Isabelle si Beatrice (12 ani) sunt intr-o continua incantare. Se petrece ceva magic la cursurile de teatru. Chiar mi-as dori, uneori, sa fiu din nou de varsta lor si sa descopar lumea.” Daniela D.

“Recunosc că am fost intrigată în ziua în care Anda, fiica mea de 13 ani, mi-a mărturisit că la cursurile de actorie ale Danielei Nane se simte mai bine decât acasă. Clipa aceea de revoltă m-a făcut să mă înscriu şi eu la cursul pentru adulţi şi am înţeles de la prima şedinţă de ce fata mea mi-a spus acel lucru. E o bucurie să lucrezi cu o persoană cu atâta carismă şi sunt încântată de felul în care suntem călăuzite pentru a ne valorifica potenţialul la nivel maxim.” CD

“Lui Calin (11 ani) ii sunt benefice contactele cu Daniela si cu ceea ce face ea, invata multe despre sine, se simte bine si este mult mai deghetat.” Camelia P.

“Alexandra, fetiţa mea de 10 ani, a acceptat cu greu să vină la prima oră de curs… pentru că nu cunoştea pe nimeni, pentru că îi era teamă de necunoscut şi pentru că ea credea că nu are un talent special pentru “actorie”. Am observat că încă de la primele şedinţe se întorcea acasă încântată şi avea luminiţe de fericire în ochi… am remarcat cum îşi sporeşte încrederea în ea şi cum totul decurge mai uşor, inclusiv la şcoală (şi-a dat seama cum poate memora şi inventa poveşti dintr-o simplă joacă şi atunci şi lecţiile au devenit mai distractive). Mulţumesc omului Daniela Nane pentru tot ceea ce o învaţă (lecţii de viaţă pe care i le explică atât de frumos),  pentru laudele constructive pe care i le aduce şi pentru faptul că o iubeşte necondiţionat.” Nicoleta V.

“Am ales locul ideal pentru copilul meu ! Am un copil cu suflet mare, imaginaţie şi foarte multă veselie, însă timid; nu reuşeam să canalizez toate aceste lucruri astfel încât să-şi găsească puterea de a trece peste timiditate. Am văzut anunţul postat de Daniela Nane şi am înscris-o imediat pe Ana (11 ani). Mă bucur în fiecare zi de alegerea făcută. Deja văd cum înfloreşte micul boboc, acum are încredere în ea, ştie că poate, ştie ce vrea, îşi găseşte utilitatea imaginaţiei sale. Amprenta muncii Danielei Nane se vede în copilul meu. Multumesc!” Madalina Ciochia